Thumbnails %CURRENT% of %TOTAL%

prev

next

Thumbnails %CURRENT% of %TOTAL%
Portfolio

O nama

Sano d.o.o. - Satovi Novak je obiteljska tvrtka utemeljena 1975.godine u Poreču. Osim prodaje, vršimo usluge vrhunskog servisa svih tipova satova, te smo generalni servis luksuzne švicarske kuće Tag Heuer za Hrvatsku.

Tvrtku su osnovali i danas uspješno vode supružnici Franjo i Ljubica Novak, a kćer Mirela (voditeljica prodaje) i sin Matija (profesionalni urar), od mladih dana angažirani u obiteljskom poslu ,osigurali su budućnost tvtrke i očuvanje tradicije i kvalitete. Tvrtka danas posluje na dvije prestižne lokacije u samom centru Poreča. Kroz 35 godina rada, isprofilirali su se i specijalizirali su se za prodaju i servis vodećih svjetskih brandova u području satova, nakita i modnih dodataka...

Ovlašteni smo za prodaju luksuznih švicarskih satova : Tag Heuer, Baume & Mercier, Rado, Longines, Frederique Constant, Raymond Weil, Tissot, Gucci te ostalih vodećih brandova, modnih brandova, modnog nakita (Swatch, Ck,Morellato) te luksuznog pisaćeg pribora Caran d'Ache i upaljača St. Dupont.

Pomno pratimo svjetske trendove i standarde u branši i konstantno se usavršavamo, te ćemo Vas rado savjetovati i ponuditi Vam samo najbolje!

Obratite nam se s povjerenjem!

Uvećanje

Pravne napomene