Thumbnails %CURRENT% of %TOTAL%

prev

next

Thumbnails %CURRENT% of %TOTAL%
Portfolio

St. Dupont

S.T. Dupont upaljač rođen je kao komad mjeda, mali dio kvalitetnog metala napravljenog od bakra i legure cinka.

On prolazi kroz niz proizvodnih procesa da bi se dobio finalni proizvod kakav mi znamo.

S.T. Dupont logotip je oduvijek graviran na sve proizvode,isto kao što se označava i kvalitetu i tip plemenitog metala koji se koristi u proizvodnji.

Prvotno se to radilo ručno, korištenjem dlijeta i ljudske preciznosti, kasnije sofisticiranijim alatima i strojevima, ali umjetnost i znanje izrade i dalje ostaju najbitnije odlike S.T. Dupont-a.

Sakriveni ispod rollera, ugravirani u metal, nalaze se inicijali radnika koji je sastavio upaljač i obavezni su dio svakog upaljača, a čine nevidljivi podsjetnik na ponos u izradi unikatnog i vrijednog proizvoda.

S.T. Dupont upaljači prvotno su okarakterizirani svojim čistim linijama i nepogrešivim mehanizmom, ali isto tako po zvuku «kling» koji se čuje prilikom dizanja kapice upaljača.

«Kling» se na svakome upaljaču zasebno provjerava prije zapakiravanja te ukoliko željeni zvuk nije proizveden upaljač se dorađuje sa namjerom da se dobije taj ton, čak i ako to zahtijeva sate dodatnog rada.

Želja za perfekcijom i briga za detalje u svakom stadiju procesa proizvodnje garantira superiornu kvalitetu S.T.Dupont proizvoda.

Samo upaljač linije Line 2 i Gatsby imaju svoju posebnu zvučnost koja se sakuplja iz njihovih različitih dijelova.

Uvećanje

Pravne napomene